Chi Gong


Qi Gong is een oude Chinese bewegingsleer waarbij in vloeiende bewegingen de lichaamsenergie die geblokkeerd is, vrijgemaakt wordt. Voor de energiebanen die gerelateerd zijn aan  onze belangrijke vitale organen, zijn er specifieke houdingen en bewegingen. Het zijn stimulerende, stretch, flow en visualisatie oefeningen.

Ervaar de rustige en vloeiende bewegingen van Qi Gong, voel wat het met je doet en hoeveel energie het je oplevert. Het verbetert de vitaliteit, de gezondheid en brengt rust en ontspanning. Qi Gong is voor elke leeftijd en de lessen zijn voor een ieder die hun lichaam de weldaad gunnen om te stromen en gezond te blijven.

Qi Gong wordt ook weleens de Chinese Mindfulness genoemd, waar je heel bewust stapsgewijs met lichaam en geest als een geheel beweegt in de ruimte.

Naast de Chi gong maak ik gebruik Yin yoga oefeningen en (geleide) meditatie.
Door middel van bewustwording en het in beweging brengen van je lichaam kun jij je gezondheid zo optimaal mogelijk houden. Stagnatie brengt namelijk, niet lekker in je vel zitten of ziek zijn teweeg.Ik geef les op  dinsdag bij LinZZ en vrijdag bij t'Paradies in Roermond.
Bel even als je meer informatie wilt.

Powered by webXpress