Ervaringen

Als je een ervaring wilt delen schrijf dan naar info@stressmastery.nl, het wordt dan op deze pagina van de website vertoont.

Integratieve lichaamsbehandeling
Al geruime tijd heb ik een maandabonnement bij Welmoed. Vaak kies ik voor de cranio sacraal behandeling waarbij ik heerlijk tot rust kom en helemaal herboren en energiek weer terug naar kantoor ga.

Ook de massage en de andere energetische behandelingen zijn heerlijk. Al met al hebben haar behandelingen mij veel opgeleverd, ik zit een stuk beter in mijn vel! Ik ben blij dat ik bij Welmoed terecht ben gekomen. Fijne gesprekken en goede adviezen. Ik kan haar zeker aanbevelen als therapeute, ze is erg hartelijk en goed in haar werk.

Nicole Dore

Inegratieve lichaamsbehandeling

De behandeling bracht mij in een diepe ademhaling, ik zag mooie kleuren maar........ in mijn hoofd kreeg ik geen rust.
Welmoed adviseerde mij om door te gaan met deze behandeling.
Ik heb borstkanker gehad en zit nog in een hormoontherapie van 5 jaar en ik heb neuropathie overgehouden aan de chemokuren. 
Je kunt jezelf tot een bepaalde grens helen, maar niet je zenuwstelsel. Welmoed legt het als volgt uit, dat je een cranio-sacraal behandeling moet zien als een RESET van je zenuwstelsel. De vloeistof vanuit je ruggenmerg moet doorstromen. 
Ik voelde in een van de volgende behandelingen hoe er geduwd werd in mijn benen, om in mijn voeten te komen ( waar ik weinig gevoel meer had)
Tijdens de behandelingen gaat Welmoed met je in gesprek en elke keer weer werd ik me bewust, ontdekte ik en kreeg ik inzichten. Ik vond de rust om in het NU te leven. (Ik was altijd bezig en bang met wat de toekomst mij brengen zal).
Bovendien gebruik ik nu altijd de ademhaling die Welmoed mij geleerd heeft om los te laten!
Dankjewel Welmoed  voor wat je me gegeven en geleerd hebt!
Tot gauw!
Liefs, Gerry


Burn-Out
-Een burn-out zette mijn leven compleet op zijn kop, gelukkig ben ik bij Welmoed Algra terecht gekomen, d.m.v. biofeedback, hart-coherentie, oefeningen en Cranio-sacraal therapie heeft ze ervoor gezorgd dat ik gesterkt met nieuwe inzichten en verandering van bewustzijn, aan een nieuwe en betere toekomst kon gaan werken.

 

De behandeling door Welmoed heeft voor mij wonderen verricht.

Welmoed is een vrouw die je helpt, om de rust, kracht en het vertrouwen in jezelf terug te krijgen.

Mijn advies laat de burn-out een nieuw begin worden van een beter en bewuster leven.

Welmoed heel hartelijk bedankt, Johan.


Training
 
-Deze training heeft mij geholpen in de problemen die ik wou aanpakken. Ik heb gemerkt dat ik dat ik meer controle heb over stress en daar doorheen kan ademen. De affirmaties geven mij kracht. Ik doe ze vlak voor moeilijke situaties, samen met de hartcoherentie. Lucretia Verweij

 

Training

-Ik heb meer inzicht gekregen in hoe stress kàn ontstaan ( o.a. door "beliefs"), het hanteren van m`n stress èn duidelijke handreikingen, hoe er - in het vervolg - ànders mee om te kunnen gaan : vooral door het werken met de stress-eraser.

Louis esser

 

Training
-Deze training heeft mij absoluut geholpen. Ik ben heel blij dat ik de stresseraser heb aangeschaft. Dmv deze gespiegelde ademhaling merk ik dat ik bewuster word van datgene wat in mijzelf gebeurd. Dit heeft weer invloed op mijn gemoedstoestand, keuzes en beslissingen voor de rest van de dag. Ook het emotie landschap geeft mij een heel goed inzicht. Marlies Jansen

 
Training

-Het heeft me het vertrouwen gegeven en de hoop en dus ook de kracht om dingen te veranderen, door kleine stappen te nemen, door te oefenen, door bewust worden. Het is de basis geworden voor mijn verdere herstel en verandering. Liefs mieke

 
Integratieve lichaamsbehandeling

-Zojuist een heerlijke ontspannen behandeling ondergaan. Ik voel me een ander mens, en kan er weer even tegen. Dank je wel Welmoed. Yvonne

 

Integratieve lichaamsbehandeling
Ik kom al weer enige tijd bij Welmoed voor maandelijkse massage. Het is heerlijk ontspannend en alles wordt weer lekker los gemaakt. Pijnplekken als nek en schouders wordt aandacht aan besteed. Naast de massage prettige gesprekken over gevoel en leven. Een goede therapeuthe die gemotiveerd haar werk doet.

Mariska

 

Inegratieve lichaamsbehandeling
-Ik ken Welmoed al een hele tijd en geniet regelmatig van een heerlijke massage waarbij ze de spanningsplekken extra aandacht geeft. recent heb ik ook deelgenomen aan een thee ceremonie, het is heerlijk een middagje effe voor jezelf te hebben, nieuwe ervaringen op te doen en gewoon met jezelf te zijn. een aanrader. groetje Mieke


Inegratieve lichaamsbehandeling

-DAAR IK VEEL LAST HEB VAN MIJN SCHOUDERS HEB IK OP AANRADEN VAN EEN TEVREDEN KLANT VAN WELMOED EEN CRANIO SECRAAL BEHANDELING ONDERGAAN. TOT MIJN VERBAZING HEB IK ER ZEKER EEN WEEK PROFIJT VAN GEHAD. SUPER IK KAN HET ECHT IEDEREEN AANRADEN!!


Inegratieve lichaamsbehandeling-Ik werk vanuit huis en mijn werk kan wel eens wat stress met zich meebrengen. Lekker thuis ontspannen lukt niet vaak er is immers altijd wel wat te doen. Ik kwam op het idee om de ontspanning buitenshuis te zoeken, het liefst in de nabije omgeving. Zo kwam ik bij Welmoed terecht. Inmiddels kom ik al ruim anderhalf jaar bij Welmoed. Elke 3 weken onderga ik afwisselend  een massage en een cranio sacraal behandeling. Super! Elke keer weer kom ik herboren thuis en kan ik de komende week weer makkelijk aan. Welmoed, hiervoor mijn dank.

Rian van Bussel

 Powered by webXpress